Faceți căutări pe acest blog

luni, 15 aprilie 2024

BIBLIOcinemateca

 

BIBLIOcinemateca pentru adulţi şi seniori:


Pelerini în Ţara Sfântă


    În cadrul proiectului Bibliocinemateca, joi, 18 aprilie, vă invităm să vizionaţi la sediul Filialei Valea Aurie filmul documentar "Pelerini în Ţara Sfântă", realizat de televiziunea TRINITAS TV - Televiziunea Patriarhiei Române.



    În realitatea istorică, paşii Mântuitorului au trecut dincolo de graniţele unei singure ţări.

    Descoperiţi Ţara Sfântă într-un documentar care vă poartă de la însoritul Nazaret până la Betleem, de pe Marea Galileii până la adevăratul loc al Botezului Domnului, din Tabor la Ierusalim. Deschideţi uşa Foişorului Cinei celei de Taină, admiraţi străzile strâmte ale cetăţii vechi, păşiţi pe Calea Crucii şi reculegeţi-vă cu smerenie în Biserica Sfântului Mormânt.


    Documentarul vă oferă ocazia să vă bucuraţi ochii şi sufletul cu un film documentar de excepţie marca Trinitas realizat în condiţii excepţionale de imagine şi sunet, gândit şi conceput ca un pelerinaj virtual . Este un prilej deosebit pentru cei care au avut privilegiul şi bucuria să ajungă la Locurile Sfinte de a-şi reaminti momentele unice de trăire spirituală, dar şi un preambul al vizitării Ţării Sfinte, într-un viitor paşnic, pe care ni-l dorim cât mai aproape!

    Vă aşteptăm cu drag!

    Durata filmului este de 55 minute.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.