Faceți căutări pe acest blog

luni, 28 august 2023

PRIETENII NATURII = PRIETENII CĂRȚILOR

 Dragi copii,


Încă mai este VACANȚĂ!!!😂

Bucurați-vă de NATURĂ! 🌴 🐦

!Bucurați-vă de CĂRȚI! 📑📚




    Bucurați-vă de CĂRȚILE DESPRE NATURĂ  📖📕în care veți afla informații explicative, lămutitoare și foarte folositoare!!!

    O simplă drumeție în pădure, dragi copii, în compania bunicilor, părinților și a prietenilor necuvântători,vă va încânta și fascina în egală măsură pentru că peste tot în jurul vostru, în arboti, pe pământ, în aer, veți descoperi lucruri noi șio mulțime de alți prieteni necuvântători se vor arăta privirii și curiozității voastre.

    LOLA DESCOPERĂ LUMEA - ÎN PĂDURE este mai mult decât o carte, este o invitație permanentă în universul atât de complex dar și de accesibil nouă, tuturor. Este bucuria de a împărtăși cu toți cei dragi dar și cu toată lumea frumusețea NATURII și miracolelel ei!

   O călătorie alături de LOTTA, ZOZO și bunicul ei este cel mai nimerit prilej de a descoperi o lume minunată, în adevăratul sens al expresiei, în care trăiesc veverițe jucăușe, căprioare timide, arici somnoroși cuibăriți în mușchiul moale, confortabil, o scorbură-adăpost pentru vulpi și muulte altele.

***

    Dragi copii din comunitatea Valea Aurie, sunteți privilegiați să vă bucurați de cea mai mare suprafață de verdeață și de cel mai curat aer din orașul nostru drag!

    PĂDUREA DUMBRAVA și arealul ei limitrof este oricând prilej de drumeție și de recreere și de cunoaștere!

    Traseul tematic Descoperă secretele natturii din arealul pădurii Dumbrava are o lungime de 1 km, este marcat de 18 coduri QR, are un grad de dificultate ușoară, cu o durată de parcurs de 30 - 40 minute și este un traseu tematic linear.

    Un prilej de drumeție ușoară, frumoasă și folositoare pentru noi toți!










    Cu o enciclopedie alături și cu multă voie-bună, porniți în drumeție, bucurați-vă din plin de frumusețea pădurii!!! 



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.