Faceți căutări pe acest blog

luni, 21 noiembrie 2022

POVEȘTI ASCULTATE, CITITE, DESENATE

 

Să asculți povești este o PLĂCERE! Trăiești povestea și te lași purtat de farmecul ei așteptându-i finalul fericit!

Să citești o poveste este o BUCURIE! - bucuria lecturii, inegalabila stare de bine a cititorului de orice vârstă dar și resposabilitatea acestuia de a transmite ascultătorilor mesajul lecturii, mai cu seamă emoția ei. Intrând în pielea personajelor devii tu însuți personaj, te identifici cu acesta și dai viață poveștii și farmec lecturii.

Au trecut prin aceste stări frumoase elevii clasei a II-A C de la școala gimnazială nr.25 (prof.înv. Raveca Tibori) care, vineri,18 noiembrie, au petrecut momente plăcute în atmosfera poveștii HANSEL ȘI GRETEL.

Au ascultat începutul poveștii și apoi au avut curaj să ducă mai departe povestea, împărtășind-o tuturor, fără emoții și ezitări.

Adevărata provocare a venit în urma lecturii, atunci când copiii au fost invitați să redea în desen scena preferată inspirându-se din șabloane ajutătoare cu personaje și obiecte. Cu multă creativitate au reținut scena preferată din care -bineînțeles, nu au lipsit personajele îndrăgite: Gretel, fetița înțeleaptă și Hansel, frățiorul ei drag.























Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.