Faceți căutări pe acest blog

vineri, 29 ianuarie 2021

ACHIZIȚII NOI DE CARTE LA Filiala Valea Aurie

 



**





    Povestea Adei continua!
    Mica eroină din Războiul care mi-a salvat viața revine!
Fetița de 9 ani este o luptătoare. Într- o lume dură și nesigură, pe fundalul luptei pentru supraviețuire  din anii triști și grei ai celui de al Doilea Război Mondial, ea trebuie să ducă o luptă pentru a demonstra că nu e cu nimic diferită de ceilalți.
    Vă amintiți povestea ei? 
    Umilită de propria mamă din cauza unui defect fizic pe care îl are la picior și ținută captivă în apartamentul lor cu o singură încăpere, fetița profită conjunctura  în care toți copiii sunt evacuați din Londra și împreună cu fratele ei, Jamie, fuge departe de indiferența și de răutatea mamei. Ajung astfel să o cunoască pe Susan Smith, o femeie  și tăcută și ursuză dar care-i iubește ca pe proprii ei copii. Și, dacă cei din jurul Adei, ajung să cunoască tristețea, suferința și despărțirea, fetița descoperă în mod miraculos și benefic respectul și iubirea.
    În Războiul care m-a învățat să trăiesc, scriitorul Brubaker Bradley își așează personajul într-o aură specială, și toate strădaniile Adei de a accepta dragostea și bunătatea care a fost neglijată atâta vreme
vin ca o răsplată a curajului și perseverenței cu care ea se străduiește să aducă speranță lumii.

    Povestea Adei vă așteaptă
alături de alte cărți minunate.
                          

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.