Faceți căutări pe acest blog

miercuri, 17 aprilie 2019

SĂPTĂMÂNA ALTFEL LA BIBLIOTECĂ


A venit și rândul lor!
Prichindeii au petrecut clipe minunate la bibliotecă, miercuri, 16 aprilie.
Cu zâmbete luminoase și voie bună au trecut pragul bibliotecii. Debordau de energie așa încât, i-am poftit din primele clipe la un tur de bibliotecă cu o primă staționare în holul bibliotecii, acolo unde copiii au descoperit și recunoscut cu entuziasm frumusețea florilor și a peisajelor de primăvară din expoziția recentă de pictură.
 Fericiți și exuberanți, încurajați de doamna educatoare, s-au pus pe cântat. Și au cântat și s-au legănat pe ritmul cântecelului de parcă nu s-ar mai fi oprit. A fost un moment foarte emoționant, firesc, de neuitat.





Am continuat apoi turul nostru cu o staționare la rafturile cu CARTE PENTRU PREȘCOLARI. Bucurie maximă pentru cei mai mici cititori care nu se mai despărțeau de cartea preferată!
I-am încurajat să revină la bibliotecă mereu cu drag de CARTE.



A venit momentul poveștilor!
HANSEL ȘI GRETEL ne-au purtat în lumea lor de poveste, prin pădurea fermecată cu căsuța de turtă dulce până la miracolul reîntoarcerii și revederii tatălui iubitor. Finalul poveștii presărat cu pietre scumpe și cu muuultă fericire a fost pe placul și spre bucuria tuturor.

Și a mai fost o poveste, de data aceasta o poveste vizionată:GÂSCA CU PENELE DE AUR .
S-au distrat copios la scenele hazlii animate și la final au impresionat cu obiectivitatea răspunsurilor lor în legătură cu învățămintele desprinse din comportamentul personajelor de poveste.

Au plecat fericiți și au revenit a doua zi, rând pe rând după cărțile preferate.


















Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.